Welkom op

onze school

Stichting Proo

Stichting Proo
Onze school is onderdeel van Stichting Proo. De stichting vormt het bestuur voor openbare scholen in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Odebroek en Putten.
Kijk voor meer informatie over de stichting en haar werk voor de aangesloten scholen op www.stichtingproo.nl. 

Aurora Onderwijsgroep
Onze basisschool maakt deel uit van Aurora Onderwijsgroep. Op onze 23 basisscholen en 3 locaties voor voortgezet onderwijs werken wij samen, onder de naam Aurora Onderwijsgroep, aan zo goed mogelijk onderwijs voor onze leerlingen. Het algemeen toegankelijke karakter verbindt onze scholen met elkaar. De kernbegrippen vrijheid, relatie en diversiteit zijn het kompas voor onze wijze van (samen)werken.
De Aurora Onderwijsgroep is opgericht om het openbaar onderwijs op de Noord Veluwe te versterken. Daarmee bedoelen we het primair én het voorgezet onderwijs en de soepele overgang tussen die twee. De drie onderliggende schoolbesturen van het basisonderwijs van Aurora (Stichting Proo), RSG Slingerbos | Levant en RSG N.O.-Veluwe, vormen samen de Aurora Onderwijsgroep. De afzonderlijke stichtingen zijn autonoom. Stichting Aurora Onderwijsgroep werkt met een functiescheiding tussen bestuur en toezicht (het two-tier model).
Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar: https://auroraonderwijsgroep.nl/organisatie

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.