BSO

Buitenschoolse opvang
Werkt u en bent u op zoek naar een plek waar uw kind na schooltijd even kan bijkomen op een rustige plek of juist actief bezig kan zijn in de buitenomgeving met leeftijdsgenoten? Geef uw kind dan op voor BSO De Emster KOM!

De Emster KOM biedt Buiten Schoolse Opvang (BSO) voor kinderen van 4-13 jaar. De Emster KOM is gevestigd in Basisschool De Sprenge. Voor kinderen van deze school is dit een ideale locatie. Vanuit onze groen-visie besteden wij voldoende aandacht aan: gezond, beleven, bewegen en natuur. We werken nauw samen met De Buiten BSO in Epe waar we aantrekkelijke groen-activiteiten hebben zodat kinderen uitgedaagd worden om de omgeving om zich heen te ontdekken.

Kinderen kunnen na schooltijd tot en met 18.00 uur bij BSO De Emster KOM terecht. Op dagen dat we niet genoeg kinderen hebben, wijken we uit naar De Buiten BSO in Epe. Uiteraard zorgt KOM Kinderopvang dan voor het gratis vervoer vanaf Basisschool De Sprenge. Heeft u in de vakanties opvang nodig, dat kan! Dit verzorgen wij in De Buiten BSO in Epe.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met KOM Kinderopvang: info@komkinderopvang.nl of kijk op https://www.komkinderopvang.nl/locaties/buitenschoolse-opvang-bso/bso-de-emster-kom

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook!